Sociálne siete

DOMOV

NAKA vyhlásila oficiálne pátranie po Petrovi Koščovi

Vyšetrovanie Košča podľa portálu Aktuality.sk súvisí s podozrením, že poskytol úplatok 50-tisíc eur bývalému špeciálnemu prokurátorovi Dušanovi K.

Zverejnené:

Upravené: 25. marca 2021 o 14:08

1130

kosc
Nezvestný 44-ročný Peter Košč, na ktorého vyhlásila Národná kriminálna agentúra oficiálne pátranie, foto: SITA/Prezídium Policajného zboru

REKLAMA

SITA

BRATISLAVA – Národná kriminálna agentúra (NAKA) vyhlásila oficiálne pátranie po 44-ročnom Petrovi Koščovi, ktorý je obvinený z prečinu podplácania. V tlačovej správe o tom informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

Doposiaľ vykonanými previerkami a opatreniami sa hľadaného nepodarilo vypátrať. Akékoľvek informácie o ňom môže verejnosť oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158.

Vyšetrovanie Košča podľa portálu Aktuality.sk súvisí s podozrením, že poskytol úplatok 50-tisíc eur bývalému špeciálnemu prokurátorovi Dušanovi K. Ten z uvedeného dôvodu čelí ďalšiemu obvineniu z prijímania úplatku. Podľa televízie Joj hľadaný podnikateľ, ktorý sa nachádza v zahraničí, už informoval policajného vyšetrovateľa o termíne svojho návratu na Slovensko

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA