Sociálne siete

Šport

Matej Bača opúšťa Liptovský Mikuláš, do konca sezóny bude hrať za konkurenčnú Detvu

Matej Bača opúšťa Liptovský Mikuláš, do konca sezóny bude hrať za konkurenčnú Detvu

Zverejnené:

Upravené: 19. januára 2021 o 14:00

230

large Baca ccbed
ZDROJ: Na archívnej snímke Matej Bača zľava/SITA/Martin Havran

REKLAMA

19. január 2021 02:30 SITA, redakcia

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Slovenský hokejový obranca Matej Bača pokračuje v sezóne 2020/2021 v inom extraligovom tíme, materský Liptovský Mikuláš mení do konca ročníka za konkurenčnú Detvu. Informuje o tom oficiálny web Liptákov. V najvyššej slovenskej hokejovej súťaži doteraz pôsobil iba na rodnom Liptove.

V aktuálnom ročníku odohral 27 duelov s bilanciou 3 góly a 3 asistencie. „Odchovanec nášho klubu začal sezónu v našom mužstve na poste obrancu, ale pre problémy so zraneniami, ktoré postihli našich útočníkov, sa dostal do útočných formácií, kde rozhodne nesklamal a ukázal bojovnosť a veľkú kreativitu podloženú strieľaním gólov. Na základe jeho výkonov vedenie klubu oslovili funkcionári Detvy, ktorí prejavili o Mateja záujem. Pevne veríme, že sa Matejovi bude dariť aj v novom klubu a nastúpi aj do dôležitých súbojov play-off tohtoročnej sezóny,“ uviedli na svojom webe Liptáci.

Liptovskému Mikulášu patrí v aktuálnej tabuľke Tipos extraligy 2020/2021 posledná 12 priečka so ziskom 12 bodov a stratou 14 bodov na predposlednú Banskú Bystricu. Detva je s 57 bodmi štvrtá a na lídra z Popradu stráca päť bodov.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA