Site icon GLOBALNEWS.SK

Alec Baldwin prechádza peklom, Jeho žena má o neho strach

Známy herec Alec Baldwin aktuálne prežíva jeho najťažšie obdobie.

Po tragickom incidente z nakrúcania westernu Rust, pri ktorom omylom zastrelil kameramanku Halyna Hutchins a zranil režiséra Joel Souza môže herec trpieť posttraumatickou stresovou poruchou, tvrdí jeho manželka Hilaria Baldwinová.

Prečítajte si tiež: Spoznávate ho? Maroš Kramár prekvapil novým účesom!

Pravda o tragickej nehode Aleca Baldwina aj naďalej ostáva nejasná – polícia a svedkovia pracujú na tom, aby sa aj verejnosť dozvedela o nových skutočnostiach. Záhadou však stále ostáva, kto nesie väčšiu zodpovednosť za udalosti, ktoré viedli k smrti kameramanky Halyny Hutchinsovej.

„Cíti sa hrozne, snažím sa obmedziť vplyv jeho posttraumatickej stresovej poruchy,“ uviedla pre New York Post  Hilaria.

Zatiaľ čo Baldwinovci hľadajú mier a pokoj, Hilaria sa pokúsila dať ich deťom trochu radosti do života. Na Halloween zverejnila fotografie ich rodiny v kostýme. „Deti boli také šťastné a to moju mamu zahrialo pri srdci,“ napísala na svojom Instagrame.

Niektorí kritici tvrdia, že za to môže sám Baldwin. Televízna osobnosť Piers Morgan povedal, že keďže bol herec aj výkonným producentom, tak si mal byť nejakých bezpečnostných chýb vedomý a pred použitím mal zbraň radšej dvakrát skontrolovať.

Čítajte viac: Herec Alec Baldwin počas nakrúcania postrelil kameramanku. Tá zranením podľahla

Exit mobile version