Sociálne siete

ZAHRANIČIE

Predstaviteľ Gunthera zo seriálu Priatelia zomrel, podľahol rakovine

Legendárny a obľúbený herec v roku 2018 zistil, že trpí rakovinou prostaty. Svoj boj so zákernou chorobou prehral v nedeľu ráno.

Zverejnené:

Upravené: 26. októbra 2021 o 9:55

653

James Michael Tyler, zdroj: Snímka YouTube

REKLAMA

BRATISLAVA –  Americký herec James Michael Tyler podľahol rakovine prostaty 24. októbra vo veku 59 rokov. Zomrel vo svojom dome v Los Angeles. „Tyler odišiel pokojne v nedeľu ráno vo svojom dome v Los Angeles,“ podal oficiálne oznámenie jeho manažér.

O chorobe sa dozvedel v roku 2018, práve v tomto roku mu diagnostikovali rakovinu prostaty v pokročilom štádiu. Neskôr sa mu ochorenie rozšírilo aj do kostí.

Preslávil sa svojou najznámejšou úlohou – postavou Gunthera v úspešnom televíznom seriáli Priatelia. Tento sa seriál sa natáčal v rokoch 1994 až 2004. Obľúbený herec sa v tomto seriáli objavil v jeho 148 epizódach z 236. Okrem toho tiež účinkoval po boku Matta LeBlanca v jednej epizóde televízneho seriálu Episodes, bolo to v roku 2012.

Zdroj: Instagram/jenniferaniston

James Michael Tyler sa narodil ako najmladší z piatich detí. Keď mal desať rokov zomrel mu otec a v dvanástich rokoch mu zomrela matka. Následne žil u svojej sestry v meste Anderson v Južnej Karolíne. Študoval geológiu. Tiež účinkoval v univerzitnom divadelnom súbore, kvôli čomu sa neskôr rozhodol stať hercom.

Zdroj: FB/FRIENDS (TV Show)

Zdroj: BBC, FB, Wikipédia

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA