Site icon GLOBALNEWS.SK

Trump oznámil „veľmi veľké vyhlásenie“

U.S. President Donald Trump speaks about the "Operation Warp Speed" program, the joint Defense Department and HHS initiative that has struck deals with several drugmakers in an effort to help speed up the search for effective treatments for the ongoing coronavirus disease (COVID-19) pandemic, during an event in the Rose Garden of the White House in Washington, U.S., November 13, 2020. REUTERS/Carlos Barria

Donald Trump oznámil, že 15. novembra urobí „veľmi veľké vyhlásenie“, očakáva sa, že bývalý prezident opäť vstúpi do prezidentských pretekov v roku 2024. Informovalo o tom AFP/Francúzsko24.

Trump, ktorý nikdy neakceptoval svoje prehraté znovuzvolenie za prezidenta v roku 2020, už mesiace naznačuje, že je pripravený vrátiť sa do boja.

„Aby sme neodvrátili pozornosť od zajtrajších veľmi dôležitých, dokonca kritických volieb… V utorok 15. novembra urobím veľmi dôležité oznámenie v Mar-a-Lago v Palm Beach na Floride,“ povedal v Ohiu.

Ako poznamenáva AFP, oznámenie sa najviac priblížilo k potvrdeniu zámeru republikána kandidovať na prezidenta, vzhľadom na jeho minulotýždňové oznámenie, že je „veľmi, veľmi, veľmi pravdepodobné, že to urobí znova“.

Maďarsko odmietlo financovať dlhodobý program podpory pre Ukrajinu

Exit mobile version