Sociálne siete

DOMOV

Ľudovít M. vypovedá na polícii, na Slovensko prichádza len na výsluchy

Portál noviny.sk informuje, že Národná kriminálna agentúra (NAKA) začala dnes s ranným výsluchom bývalého riaditeľa Kriminálneho úradu finančnej správy Ľudovíta M.

Zverejnené:

Upravené: 18. februára 2021 o 19:51

356

policia
Ilustračné foto, zdroj: SITA/Polícia SR

REKLAMA

BRATISLAVA  – Na polícii dnes vypovedá Ľudovít M. Je svedkom policajných káuz Očistec a Judáš. Informuje o tom portál Aktuality.sk. Bývalý riaditeľ daňových kriminalistov a pred tým policajt skončil v rukách polície 17. septembra 2020, keď ho zadržali kukláči v jeho dome v Jelenci pri Nitre.

zdroj: https://www.aktuality.sk/clanok/866355/vypoveda-klucovy-svedok-policajnych-kauz-ludovit-mako/

Ľudovít M. sa má zdržiavať mimo Európy, na Slovensko prichádza len na výsluchy

Ľudovít M. sa má zdržiavať mimo Európy a na Slovensko prichádza len na výsluchy, keď ho predvolá vyšetrovateľ. Ako informuje portál televízie Joj noviny.sk, Ľudovít M. neodpovedal na otázku, či je pravda, že sa zdržiava v Dubaji.

Portál noviny.sk dopĺňa, že Národná kriminálna agentúra (NAKA) začala dnes s ranným výsluchom bývalého riaditeľa Kriminálneho úradu finančnej správy Ľudovíta M. Do budovy policajného prezídia prišiel jedným z bočných vchodov. Po smrti korunného svedka Františka B. je to zatiaľ najkľúčovejší svedok v prípade korupcie policajných top funkcionárov, šéfov finančnej správy a príslušníkov SIS. Výsluch smeruje zrejme k trestnému stíhaniu obvinených v prípade Judáš.

zdroj: https://www.noviny.sk/slovensko/588703-naka-zacala-s-vysluchom-makoa-po-smrti-bohma-je-najklucovejsim-svedkom-v-pripade-judas

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA