Sociálne siete

Kultúra

V pokračovaní filmu Joker si zahrá aj hviezda z filmu Harry Potter

Zverejnené:

Upravené: 2. septembra 2022 o 0:21

1570

V očakávanom filme z dielne DC Films si zahrá aj herec z Harryho Pottera Brendan Gleeson

REKLAMA

Joaquin Phoenix a Lady Gaga nebudú jediné hviezdy v pripravovanom filme Joker: Folie À Deux. V očakávanom filme z dielne DC Films si zahrá aj herec z Harryho Pottera Brendan Gleeson. Vo svete Harryho Pottera si zahral Alastora Moodyho.

Budúcnosť DC Films je uprostred prehodnocovania po fúzii Warner Bros. Discovery. Zatiaľ čo sa o budúcnosti DC Extended Universe stále rozhoduje, jedným krokom, ktorý sa urobil, je uvoľnenie Jokera 2. Pokračovanie oscarového komiksového filmu z roku 2019 sa začalo vyvíjať krátko po tom, ako prvý film začal prekonávať všetky očakávania. Po celom svete film zarobil viac ako 1 milión dolárov. 

Šéf ropnej spoločnosti Lukoil vypadol z okna. Nehodu neprežil

Spisovateľ a režisér Todd Phillips niekoľko rokov prácou na scenári pre pokračovanie dnes už klasického filmu, ktorý mal dostatočne silnú zápletku na to, aby presvedčil Joaquina Phoenixa, aby sa vrátil ako Arthur Fleck. Akonáhle Warner Bros. dalo filmu DC oficiálnu zelenú, začali sa šíriť fámy o tom, že vo filme si zahrá aj Lady Gaga, v ktorom by mala hrať rolu Harley Quinn.

Správy o Harley Quinn v Joker 2 podporili skoré teórie o tom, čo názov znamená, a obsadenie Lady Gaga prišlo spolu so správami, že pokračovanie bude vo veľkej miere muzikálom. Dátum vydania je október 2024.

Zdroj: Screenrant

Fotografia: Joker Movie IG

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA