Sociálne siete

DOMOV

Igor Matovič sa dostal do fyzickej konfrontácie s Róbertom Kaliňákom

Zverejnené:

Upravené: 13. septembra 2023 o 23:53

580

REKLAMA

Členovia OĽaNO, na čele s Igorom Matovičom, prišli pred úrad vlády na tlačovku strany Smeru, ktorá sa týkala migrácii. Bývalý premiér Igor Matovič Matovič pristavil auto s reproduktormi a do mikrofónu hovoril, že Smer schválil povinné potvrdenia pre migrantov.

Smer tlačovú besedu prerušil a snažil sa na aute odpojiť mikrofóny. Matovič otvoril dvere na aute, pri ktorých už stál Robert Kaliňák a pokúsil sa Matovičovi mikrofón z ruky vytrhnúť.

„Choď preč, mafián Kaliňák, choď do prdele, zlodej,“ kričal po ňom Igor Matovič. Na záberoch je vidieť, že sa politici medzi sebou postrkujú,.Matovič sa Kaliňáka snažil z auta dostať aj tak, že ho kopol do hrude.

Keď sa MAFII nepáči pravda, ktorú ste im prišli povedať priamo do očí … tak vás Diabol v ľudskej koži začne vyťahovať z vlastného auta … zbytok už poznáte,“ napísal Igor Matovič na sociálnej sieti.

Kaliňákovi prišiel na pomoc aj kandidát Richard Glück, ktorý Matoviča udrel do tváre. Zasiahnuť museli mestskí bratislavskí policajti, ktorí vyzvali Matoviča, aby autom spred úradu vlády odišiel, čomu nakoniec vyhovel.

dennik n

foto: Igor Matovič FB

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA