Sociálne siete

Pracovné ponuky

Prijímame nových redaktorov

Do nášho tímu hľadáme externých redaktorov, ktorí sledujú politické, spoločenské dianie na Slovensku, majú pozitívny vzťah k spravodajstvu, dokážu napísať autorský článok, reportáž či rozhovor. Aktuálne hľadáme do tímu človeka, ktorý by dokázal písať pútavé články a prinášať témy z krimi, súdov a politiky. Ideálny kandidát sa však nezľakne ani menšej investigatívy a práce z terénu. Ak vie navyše napísať KOMENTÁR, o to lepšie.

PRACOVNÝ ČAS: flexibilný
PRACOVNÉ MIESTO: HOMEOFFICE

Ponúkame zaujímavú formu spolupráce, od nášho budúceho kolegu/kolegyne očakávame samostatnosť. V prípade dobrej spolupráce sme otvorení pozíciu rozšíriť aj natrvalo a ponúknuť redaktorovi prácu na full-time. Radi privítame každého z vás, ktorým to dobre píše a boli by radi súčasťou novej redakcie GlobalNews.

Témy si redaktori hľadajú sami, v niektorých prípadoch sa môže stať, že šéfredaktor tému zadá. Redakčné porady nie sú štrukturované, všetko je na dohode a vzájomnej komunikácii. Ako benefit k platu tiež ponúkame knižné novinky, ktoré  si medzi sebou spravodlivo rozdelíme. Tešíme sa na vaše životopisy, ideálne ale pár slov o vás, aké témy by ste chceli prinášať a zopár vašich ukážok. Nemusíte sa báť, žiadne dlhé zadania vás nečakajú, ani dlhé výberové procesy.

Stáž pre študentov

Ponúkame aj zaujímavú stáž pre študentov žurnalistiky. V prípade, že potrebujete absolvovať v rámci predmetu stáž v médiách, prihláste sa k nám. Pripravíme vám pôdu, aby ste si vyskúšali prácu editora, ale aj redaktora, pošleme vás nafotiť agentúrnu fotografiu a spracovať fotoreportáž, dáme vám priestor na vlastné články, reportáže a rozhovory.

Kontakt: praca@globalnews.sk