Sociálne siete

DOMOV

Ministerstvo zaplatilo za tričká a polokošele pre policajtov tri milióny eur

Tovar by mal mať rezort vnútra k dispozícii postupne počas júna, júla a septembra tohto roku.

Zverejnené:

270

policajt
Ilustračné foto, foto: SITA/Diana Černáková

REKLAMA

SITA

BRATISLAVA – Ministerstvo vnútra SR uzavrelo dve zmluvy na zabezpečenie tričiek a polokošieľ pre príslušníkov Policajného zboru a Hasičského a záchranného zboru v hodnote viac ako tri milióny eur. Ako sa uvádza v zmluvách zverejnených v Centrálnom registri zmlúv, tovar má rezortu dodať spoločnosť Fintex s.r.o.

V rámci zmluvy v hodnote 2 700 810 eur aj s DPH má rezort získať 32-tisíc čiernych tričiek s dlhým aj krátkym rukávom, 77 500 zelených polokošieľ s oboma typmi rukávov a tiež 16 400 oboch typov bielych polokošieľ a 8 400 oboch typov čiernych polokošieľ. V rámci zmluvy v hodnote 299 992 eur s DPH zase ministerstvo zabezpečí 13 500 modrých polokošieľ s krátkym aj dlhým rukávom a 934 bielych tričiek. Tovar by podľa zmlúv mal mať rezort k dispozícii postupne počas júna, júla a septembra tohto roku. Rovnaká spoločnosť už minulý rok ministerstvu dodala 5-tisíc zelených a modrých polokošieľ v hodnote 108 300 eur s DPH.

Ministerstvo tiež ešte v minulom roku uzavrelo tri zmluvy na dodanie obuvi pre policajtov a hasičov v celkovej hodnote 3 025 852 eur. Rezort vtedy informoval, že pre obe zložky zabezpečili trekové topánky, zimné topánky, poltopánky, športové a aj zásahové topánky.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA