Sociálne siete

DOMOV

Na odberných miestach polícia usmerňuje ľudí a dohliada na verejný poriadok

Zverejnené:

Upravené: 25. januára 2021 o 23:16

220

DSC  ac
ZDROJ: SITA/Martin Medňanský

REKLAMA

31. október 2020 12:30 SITA, redakcia

BRATISLAVA 31. októbra (SITA) – Polícia dnes na odberných miestach usmerňuje ľudí, dohliada na verejný poriadok, bezpečnosť a plynulosť v cestnej premávke. V tlačovej správe o tom informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka. Situácia je zatiaľ pokojná, bez narušenia verejného poriadku. V Bratislave sa na niektorých miestach komplikuje doprava, konkrétne na Budatínskej, Panónskej, Karloveskej, Botanickej, Miletičovej a v okolí Zlatých Pieskov. Na miestach, kde si to situácia vyžaduje, polícia vodičov usmerňujeme.

V Žilinskom kraji boli pred nástupom do služby siedmi policajti pozitívne testovaní na koronavírus. Podobná situácia bola pred nástupom do služby aj v Prešove, kde boli z testovaných policajtov traja pozitívni. Rovnako traja boli pozitívni aj v Bratislave. V Nitre boli pred začiatkom služby z testovaných policajtov pozitívni šiesti a v Košiciach piati. Policajti však môžu slúžiť len v prípade negatívneho test, preto boli všetci nahradení z pripravených záloh, dodal Slivka.

„Dopravná situácia je zložitejšia aj v Košiciach smerom na letisko, kde policajti riadia premávku, a v Nitre na Akademickej až po Triedu Andreja Hlinku. Na miestach kde si to situácia vyžaduje vodičov usmerňujeme,“ spresnil hovorca PPZ.

V okrese Brezno podal občan trestné oznámenie, nakoľko si myslí, že osoby na odberových miestach nie sú oprávnené pracovať s osobnými údajmi.

Slivka zároveň spomenul, že pri odbernom mieste v areáli Ekonomickej univerzity na ulici Prokopa Veľkého v Bratislave spadol strom, nikto nebol zranený.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA