Sociálne siete

DOMOV

NAKA zatkla právnika Zoroslava K. a viacerých sudcov

Zverejnené:

Upravené: 25. januára 2021 o 23:38

269

large  dedf
ZDROJ: Facebook - Polícia SR /ilustračné foto

REKLAMA

28. október 2020 11:00 SITA, redakcia

BRATISLAVA 28. októbra (SITA) – Národná kriminálna agentúra (NAKA) zatkla právnika Zoroslava K. Informuje o tom Denník N. „Právnik Zoroslav K. bol na mafiánskych zoznamoch a mal byť súčasťou konkurznej mafie,“ napísal denník. Zatknutie právnika pritom dáva do súvislosti a akciou Búrka.

Podľa Denníka N zatkla NAKA aj bývalú podpredsedníčku Najvyššieho súdu SR Jarmilu U. a bývalú podpredsedníčku Okresného súdu Bratislava I Katarínu B. Spravodajský web tiež informoval, že do sídla NAKA v Nitre priviezli aj obvinenú bývalú štátnu tajomníčku Moniku J.

NAKA mala dnes zadržať aj sudkyňu Okresného súdu Bratislava I Otíliu D. Bývalý sudca Vladimír S. mal o nej podľa Denníka N vypovedať, že na jeho žiadosť expresne vyhovela súkromnej spoločnosti, ktorá žalovala bratislavský magistrát. Ako tiež informoval web, NAKA zatkla aj sudcu Najvyššieho súdu Jozefa K. Ten sa doteraz v súvislosti s akcoiu Búrka nespomínal. V minulosti ho mal odmeniť Štefan Harabin ako predsedu disciplinárnej komisie, ktorá trestala Harabinových kritikov na Najvyššom súde SR. Jozef K. je zatiaľ štvrtý dnes zadržaný sudca.

https://dennikn.sk/2110949/burka-pokracuje-naka-zatkla-zoroslava-kollara-podla-threemy-vedel-na-sudoch-vybavit-vsetko/?ref=mpm

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA