Sociálne siete

DOMOV

Opitý Sagan v Monaku zranil policajta, bál sa očkovania

Zverejnené:

Upravené: 22. novembra 2021 o 12:46

465

zdroj: Facebook/Peter Sagan

REKLAMA

GLOBALNEWS

Incident sa odohral krátko pred polnocou 25.4.2021, kedy sa cyklista Peter Sagan viezol ako spolujazdec v aute, ktoré šoféroval jeho brat.

Čítajte tiež: COVID-19: Opatrenia sú od dnes prísnejšie, prečítajte si ich prehľad

Ako uvádza portál Var-Matin, Sagan sa mal krátko pred polnocou viezť ako spolujazdec vo vozidle, ktoré šoféroval jeho brat. Opitý bol nielen Sagan, ale aj jeho brat.

Bratia Saganovci zároveň porušili zákaz vychádzania, ktorý bol v tom čase v platnosti. Keď ich zastavila policajná hliadka nastal konflikt, ktorý sa vystupňoval natoľko, až Sagan zranil ruku jedného z policajtov. Ten bol kvôli tomu dva dni práceneschopný.

V nedeľu pribudlo 4544 prípadov nákazy koronavírusom

„V cele policajného zaistenia si už nepamätal, čo sa stalo, a ospravedlnil sa za to. Hnev odôvodnil obavou, že bude nútený dať sa zaočkovať. Napokon sa jasne ukázalo. že dôvodom všetkých týchto problémov bola nadmerná konzumácia alkoholu, na ktorú nie je zvyknutý,“ uviedol sudca počas procesu. Sagan prekonal covid vo februári 2021.

Okrem pokuty 5 000 eur za samotný konflikt s políciou musí cyklista podľa verdiktu zaplatiť zranenému policajtovi 1500 eur, a ďalších 100 eur mu vymerali za porušenie opatrení.

LENGVARSKÝ: Máme málo lôžok, plánované zákroky sa odkladajú

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA