Sociálne siete

DOMOV

Podľa Remišovej je pád vlády najhoršia možnosť pre Slovensko

Veronika Remišová (Za ľudí) v diskusnej relácii televízie Markíza Na telo zopakovala, že najlepším riešením koaličnej krízy je odchod ministra hospodárstva Richarda Sulíka a predsedu vlády Igora Matoviča zo svojich funkcií.

Zverejnené:

Upravené: 14. marca 2021 o 15:59

307

large remisova daee
Na snímke Veronika Remišová, foto: SITA

REKLAMA

SITA

BRATISLAVA – Pád vlády je najhoršia možnosť pre Slovensko. V dnešnej diskusnej relácii televízie Markíza Na telo s Michalom Kovačičom to povedala vicepremiérka a líderka strany Za ľudí Veronika Remišová. Zopakovala, že najlepším riešením koaličnej krízy je odchod ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS) a predsedu vlády Igora Matoviča (OĽaNO) zo svojich funkcií.

„Predčasné voľby sú najhoršou možnou alternatívou, keďže by to znamenalo návrat mafiánskych štruktúr, navyše v situácii, keď Slovensko čelí najväčšej kríze v podobe pandémie. Riešenie majú v rukách pán Matovič a pán Sulík. Chcem ich v tejto súvislosti poprosiť, aby odhodili svoje egá a odišli zo svojich funkcií,“ uviedla Remišová.

Strana Sloboda a Solidarita (SaS) tieto vyjadrenia vicepremiérky komentovať nebude. „Ako sme avizovali, ku všetkému zaujmeme postoj v pondelok na tlačovej besede,“ informoval agentúru SITA hovorca SaS Ondrej Šprlák.

Opozičný poslanec Národnej rady SR a podpredseda strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) Ladislav Kamenický si nemyslí, že jediným problémom vlády je komunikácia jej lídrov. „Táto vláda proste nie je schopná vládnuť a plniť si svoje povinnosti,“ dodal.

Remišová: V kauze riaditeľa SIS dôveruje orgánom činným v trestnom konaní

Veronika Remišová dôveruje v kauze riaditeľa Slovenskej informačnej služby (SIS) Vladimíra P. orgánom činným v trestnom konaní. Povedala to v diskusnej relácii.

„Polícia má za súčasnej vlády voľné ruky a ja aj v tomto prípade verím v spravodlivé vyšetrenie kauzy,“ doplnila Remišová.

Špecializovaný trestný súd (ŠTS) v Pezinku dnes od 10:00 rozhoduje o vzatí riaditeľa SIS do väzby. Vladimír P. čelí podozreniam, že vzal úplatok 40-tisíc eur od podnikateľa Zoroslava K.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA