Sociálne siete

DOMOV

Premiér dnes ukončil svoju domácu karanténu

Zverejnené:

Upravené: 22. januára 2021 o 22:23

193

large matovic abc
ZDROJ: Premiér Igor Matovič, SITA/Úrad vlády SR

REKLAMA

28. december 2020 10:07 SITA, redakcia

BRATISLAVA – Predseda vlády SR Igor Matovič (OĽaNO) dnes ukončil svoju domácu izoláciu, ktorú začal pre pozitívny test na COVID-19. Informoval o tom vo svojom statuse na sociálnej sieti. Matovič bol pozitívne testovaný RT-PCR testom 17. decembra.

Viacerí predstavitelia vlády potvrdili 18. decembra cez svoje profily na sociálnej sieti, že majú pozitívny PCR test na COVID-19. Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) v statuse uviedol, že sa od rána necítil dobre, mal vysokú teplotu, bolesť hlavy a celého tela. Pozitívne testovaná bola aj ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová (Za ľudí), podpredseda vlády SR pre legislatívu a strategické plánovanie Štefan Holý (Sme rodina) či minister financií Eduard Heger (OĽaNO).

Ďalší predstaviteľ vlády, minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ján Mičovský (OĽaNO), bol v utorok 22. decembra hospitalizovaný v nemocnici a jeho zdravotný stav bol vtedy stabilizovaný. Mičovský bol pozitívne testovaný po víkende 12. a 13. decembra.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA