Sociálne siete

DOMOV

V obci Cígeľ napadol muž soka v láske, ubil ho takmer na smrť

Zverejnené:

Upravené: 27. januára 2022 o 9:36

1070

policia
Zdroj: Globalnews

REKLAMA

Globalnews

Muž v obci Cígeľ pri Prievidzi napadol druhého muža a zaútočil na neho pravdepodobne bejzbalovou palicou, incident sa takmer skončil tragicky. Niekoľkokrát ho udrel a kopol. Napadnutý muž s vážnymi zraneniami napokon skončil v nemocnici.

Podľa informácií polície išlo o útok zo žiarlivosti. Útočník mal napadnúť svojho soka v láske. S bývalou priateľkou sa rozišiel pred rokom no stále sa nechcel vzdať ich vzťahu, písal jej správy v ktorých sa jej vyhrážal. Napokon napadol jej terajšieho priateľa.

„Na základe doposiaľ vykonaného vyšetrovania mal obvinený muž v skorých ranných hodinách pristúpiť odzadu k poškodenému, ktorého mal úmyselne udrieť doposiaľ nezisteným tupým predmetom po temene hlavy. Následne ho mal opakovane udrieť do krku a do hlavy, na čo napadnutý muž spadol na zem, kde ho obvinený mal viackrát kopnúť,“ informuje trenčianska polícia na ich sociálnej sieti.

AKTUALITA: Exšéfa Vojenskej spravodajskej služby našli mŕtveho

Podľa lekárskej správy napadnutý utrpel poranenia ohrozujúce život a v prípade, že by mu nebola poskytnutá rýchla lekárska pomoc, jeho zranenia mohli byť smrteľné.

Obvinený skončil v cele predbežného zadržania. „V danej veci bude spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Obvinený bol už v minulosti súdne trestaný,“ dodala polícia. Vyšetrovateľ vzniesol voči nemu obvinenie za zločin vraždy spáchaného v štádiu pokusu.

V prípade dokázania viny hrozí 43 ročnému útočníkovi trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov.

Vyšetrovaľ navrhuje obviniť šesť ľudí pre korupciu

 

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA