Sociálne siete

Ekonomika

Nedostali ste potvrdzujúci e-mail o podaní čestného vyhlásenia za máj 2021?

Zamestnávatelia a SZČO?Skontrolujte si, potvrdzujúci e-mail o podaní čestného vyhlásenia za máj 2021.

Zverejnené:

304

large pocitac bda
Ilustračné foto, zdroj: Unsplash

REKLAMA

BRATISLAVA – Sociálna poisťovňa identifikovala technický výpadok na strane dodávateľa, ktorý ovplyvnil doručovanie e-formulára Čestné vyhlásenie pre odklad poistného za máj 2021 do Sociálnej poisťovne. Poisťovňa sa za výpadok ospravedlňuje. „Chyba je odstránená, prosíme však odvádzateľov poistného o kontrolu podania odkladu,“ informuje poisťovňa v tlačovej správe.

„Prosíme tých zamestnávateľov a SZČO, ktorí v dňoch od 26. 5.2021 (od 14.50 hod.) do 2. 6. 2021 (do 10.15 hod.) posielali toto čestné vyhlásenie a do dnešného dňa nedostali potvrdzujúci e-mail o spracovaní čestného vyhlásenia za máj 2021, aby toto čestné vyhlásenie podali opakovane. Odporúčame tak urobiť do termínu splatnosti poistného. Sociálna poisťovňa ubezpečuje žiadateľov o odklad poistného, že bude akceptovať podaný formulár aj po tomto termíne.“ Elektronický formulár čestného vyhlásenia je už plne funkčný.

Tí odvádzatelia poistného, ktorí dostali potvrdzujúci e-mail o spracovaní čestného vyhlásenia, už nemusia čestné vyhlásenie podávať opakovane.

 

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA