Sociálne siete

Ekonomika

Rezort dopravy vyhlásil ôsmu výzvu na získanie príspevku na zateplenie rodinného domu

Elektronické žiadosti bude možné podávať od 18. mája.

Zverejnené:

Upravené: 20. apríla 2021 o 12:29

353

dom
Ilustračné foto, zdroj: Unsplash/Derek Torsani

REKLAMA

Tlačová správa

BRATISLAVA – Ministerstvo dopravy a výstavby SR pre veľký záujem zo strany majiteľov rodinných domov  vyhlásilo vo štvrtok 15. apríla ďalšiu, v poradí ôsmu výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie príspevku na zateplenie starších rodinných domov. Žiadosti bude možné podávať elektronicky od 18. mája 2021. Informovalo o tom ministerstvo v tlačovej správe na svojej stránke.

„Pre veľký záujem vyhlasujeme ďalšiu výzvu na získanie príspevku na zateplenie starších rodinných domov. Považujem za dôležité podporovať ekologickejšie bývanie ľudí, ktoré má pozitívny vplyv na životné prostredie. Občania vďaka zatepleniu budú mať nižšie náklady na energie, zvýši sa tiež ich kvalita bývania”, povedal Andrej Doležal, minister dopravy a výstavby.

Žiadosti o príspevok bude možné elektronicky podávať v termíne od 18. mája 2021 o 8:00 hod. do 30. júna 2021 alebo do naplnenia počtu 200 elektronicky zaevidovaných žiadostí o príspevok.

Podmienky poskytnutia príspevku sa nemenia. Záujemcovia môžu získať príspevok do výšky 8 800 eur. Všetky informácie a podmienky poskytnutia príspevku na zateplenie rodinného domu sú dostupné na novom webovom portáli www.byvajteusporne.sk.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA