Sociálne siete

Ekonomika

Zapojte sa do OFFICE ROKA a zabojujte o titul absolútneho víťaza

Sú vaše kancelárie inovatívne, zdravé alebo reprezentujú DNA firmy? Ešte stále máte šancu prihlásiť ich do súťaže OFFICE ROKA.

Zverejnené:

Upravené: 4. júna 2021 o 1:20

773

CBRE kancelarie WebSupport vitaz kategorie KAncelaria ako DNA firmy OFFICE ROKA
Kancelárie WebSupport - víťaz kategórie Kancelária ako DNA firmy, OFFICE ROKA 2019

REKLAMA

Tlačová správa

BRATISLAVA -Do 28. februára 2021 máte ešte stále šancu zapojiť sa do prestížnej súťaže OFFICE ROKA a získať prvenstvo v jednej z týchto kategórií alebo titul Absolútny víťaz. Podobne ako v minulých ročníkoch OFFICE ROKA, aj v tomto jubilejnom piatom, sa spoločnosti a ich nominované pracovné priestory stretnú v troch súťažných kategóriách.

  • ZDRAVÁ KANCELÁRIA

Cítia sa vaši zamestnanci v pracovných priestoroch komfortne, vytvárajú kvalitnejšie vzťahy so svojimi kolegami, sú kreatívnejší a podávajú lepšie pracovné výkony? Ak máte priestory, ktoré sú zamerané práve na zdravie a pohodu zamestnancov, prihláste sa do tejto kategórie. Navyše, pojem zdravá kancelária dnes, vzhľadom na aktuálnu situáciu, dostáva ešte ďalší rozmer. Pre zamestnancov sú dôležité aj nové hygienické a „anti-covid“ opatrenia. Potvrdzuje to aj výsledok štúdie CBRE s názvom „CEE Office Occupier Survey“, v ktorom sa až  32 % respondentov  vyjadrilo, že v budúcnosti budú firmy klásť čoraz väčší dôraz na životné prostredie a zdravie svojich zamestnancov.

V kategórii Zdravá kancelária získala v minulom ročníku najviac hlasov poroty spoločnosť Austrian Beton Werk. Kancelária v srdci závodu na výrobu betónových prvkov má množstvo používateľsky príjemných a environmentálne prívetivých súčastí.

  • INOVATÍVNA KANCELÁRIA

Inovácie sa spájajú hlavne s modernými a chytrými technológiami. Inovatívne však môže byť aj dispozičné usporiadanie priestoru v prospech komfortu zamestnancov, pričom práve takýto  inovatívny priestor zjednodušuje komunikáciu a podporuje spoluprácu rôznych tímov. Sú vaše priestory vhodným kandidátom na titul v tejto kategórií?

Víťazom kategórie sa v minulom roku stalo coworkingové centrum Campus City. Jeho priestory sú vytvorené tak, aby boli počas dňa vhodné pre flexibilný štýl práce, večer zase slúžia ako priestor pre podujatia a stmeľovanie komunity. Campus vznikol s cieľom vytvoriť kreatívne pracovné prostredie, ktoré reflektuje nielen vývoj potrieb nových generácii na pracovnom trhu, ale aj miesto, ktoré bude spájať podobne zmýšľajúcich ľudí.

  • KANCELÁRIA AKO DNA FIRMY

Každá spoločnosť má svoju filozofiu, kultúru a víziu. Vlastnú DNA. Priestor je jej hmotným stelesnením. Pôsobí na zamestnancov, podporuje ich rozvoj v súlade so spoločnými hodnotami a kultúrou firmy. Ak je DNA citeľne zakomponovaná do architektúry a dizajnu vašich priestorov, kategória je vhodná práve pre vás.

Minulý rok si titul víťaza tejto kategórie vybojovala firma WebSupport. „Z internátu do rodinného domu až po Office roka. V histórii WebSupportu vždy reflektovalo pracovné prostredie samotnú DNA spoločnosti. Bolo tomu tak v roku 2020, v ktorom sme získali prvenstvo v kategórii DNA firmy. Sme šťastní, že môžeme pracovať pre takúto firmu a veľmi sa tešíme, keď sa budeme môcť vrátiť do jedného z najlepších kancelárskych priestorov na Slovensku,“ komentoval ocenenie v kontexte aktuálnej situácie Richard Čermák, Head of Brand, WebSupport.

  • HLAVNÁ CENA: ABSOLÚTNY VÍŤAZ

Všetci prihlásení do súťaže OFFICE ROKA 2020 sa automaticky stávajú súťažiacimi aj v hlavnej kategórii. Odborná porota zvolí spoločnosť, ktorej pracovné priestory majú osobitý charakter, sú ako celok nápadité, inovatívne a originálne. Ich výsledný dizajn zodpovedá tomu, čo firma zamýšľala vyjadriť a sú v súlade s jej filozofiou.

„Teší nás, že naše kancelárie, ktoré sme navrhli s cieľom zmeniť bežné kancelárie na produktívne, zdravé a smart pracovné priestory podporujúce firemnú kultúru a zvyky užívateľov, zaujali porotu OFFICE ROKA 2019 a získali titul Absolútny víťaz. Kancelárie vo všeobecnosti už dlhšie nevnímame ako statickú pracovnú stanicu pre čo najväčší počet ľudí. Preto sú naše nové pracovné priestory v Twin City laboratóriom toho, čo robíme a klientom ponúkame. Stavili sme na „komunitné miesto“, ktorého hlavnou charakteristikou je flexibilita, členitosť a moderné smart technológie. Hot-desky, klasické uzavreté kancelárie, flexibilné modulárne časti, zdieľané priestory, focus rooms v jednom veľkom open space sa stanú bežnou praxou, ktorú v HB Reavis žijeme prakticky už takmer tri roky,“ povedal pri príležitosti zisku ocenenia Rene Popík, CEO, HB Reavis Slovakia.

Možnosť prihlásiť sa do súťaže trvá do 28. februára 2021. Prihláste sa preto ešte dnes! Stačí, ak sa zaregistrujete TU.

Viac informácií o kategóriách, porote, partneroch, víťazoch predošlých ročníkov a mnoho ďalších informácií nájdete na www.officeroka.sk

office roka sutaz

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA