Sociálne siete

ZAHRANIČIE

Bojovník MMA dobodal svoje dve sestry. Mala mu to nariadiť „vyššia sila“

Rivera, ktorý je známy aj pod prezývkou Beštia, je aktuálne za mrežami a floridskej polícii v okrese Palm Beach povedal, že „vyššia sila“ mu nariadila vykonať tento skutok.

Zverejnené:

Upravené: 8. januára 2021 o 7:00

228

large Irwin Rivera acfe
ZDROJ: Irwin Rivera, SITA/AP Photo/Palm Beach County Sheriff's Office

REKLAMA

8. január 2021 07:14 SITA, redakcia

FORT LAUDERDALE – Tridsaťjedenročný Irwin Rivera, ktorý je súčasťou seriálu zmiešaných bojových umení pod hlavičkou UFC, čelí obvineniu z pokusu o úkladnú vraždu svojich dvoch sestier. Incident sa mal udiať vo štvrtok ráno v zdieľanej spálni jeho domu. Rivera, ktorý je známy aj pod prezývkou Beštia, je aktuálne za mrežami a floridskej polícii v okrese Palm Beach povedal, že „vyššia sila“ mu nariadila vykonať tento skutok.

Políciu kontaktovali viacerí susedia aj jedna z obetí, ktorú po príchode na miesto činu našli v kaluži krvi ležať pri ceste. Dvadsaťdvaročná žena mala bodné poranenia v oblasti chrbta, hlavy a ramena. Policajtom povedala, že ju dobodal vlastný brat a jej sestra je stále v dome. O jedenásť rokov staršiu druhú ženu našli tiež s bodnými poraneniami v dome. Lekári už informovali, že stav jednej z obetí je stabilizovaný, druhá leží v nemocnici v kritickom stave.

Podľa policajnej správy prišli ženy na návštevu k bratovi a zobudilo ich až vyčíňanie súrodenca, ktorý sa dal po čine na útek, keď zbadal susedov volajúcich políciu. Po dolapení Irwin Rivera strážcom zákona povedal: „Zabil som svoje sestry“. Doplnil tiež: „Povedala mi to vyššia sila“.

Vedenie UFC v piatok vyhlásilo: „Berieme na vedomie nedávny incident, ktorý sa týkal Irwina Riveru. Dostali sme informácie od jeho zástupcov, že sa u neho prejavilo správanie zodpovedajúce problémom duševného zdravia“. Zástupcovia UFC oficiálne pozastavili Riverovi činnosť až do vyriešenia prípadu.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA