Sociálne siete

ZAHRANIČIE

Policajti zasahovali v centre Prahy v tajne otvorenom klube so stovkami hostí

Zverejnené:

Upravené: 27. januára 2021 o 21:37

625

baptiste mg Tkpyc V Bzq unsplash beebb
ZDROJ: Ilustračné foto/Unsplash/Baptiste MG

REKLAMA

28. november 2020 14:00 SITA, redakcia

Pražskí policajti v noci na sobotu obsadili v centre českej metropoly tajne otvorený klub, v ktorom sa napriek pandemickým obmedzeniam zabávali stovky ľudí. Ako uviedol web TV Nova, počas razie zadržali približne 10 ľudí.

Nelegálna akcia na Anenskej ulici sa začala okolo 22:00, záujemcovia sa o jej konaní dozvedeli prostredníctvom súkromného profilu na sociálnej sieti. Tam dostali inštrukcie v angličtine a heslo, ktorým sa museli preukázať pri vstupe. Priamo ku vchodu, kde zaplatili vstupné od 100 do 300 korún, mohli prísť maximálne v štvorčlennej skupinke, aby nepútali pozornosť okolia.

„Popíjali sme a bavili sa. Kto mal rúško, mal ho stiahnuté pod bradu. Predsa na tajnej párty nebudete nosiť rúško,“ uviedla nemenovaná návštevníčka. Podľa nej sa v klube nachádzalo 200 až 300 hostí, prevažne cudzincov.

Približne o polnoci prišli pred klub desiatky policajtov. Prevádzka klubu ich nechcela pustiť dnu, a tak vyrazili vstupné dvere pomocou baranidla. Prítomných hostí pravdepodobne neminú niekoľkotisícové pokuty, usporiadateľom dokonca hrozia až miliónové sankcie.

https://tn.nova.cz/clanek/policejni-razie-utnula-v-centru-prahy-tajne-otevreny-klub-se-stovkami-hostu.html

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA