Sociálne siete

ÚVOD SLIDER

WhatsApp pre Windows má nové responzívne rozhranie

Zverejnené:

Upravené: 9. mája 2024 o 13:21

91

Zdroj: Pixabay.com

REKLAMA

Globalnews

WhatsApp pre Windows 11 a 10 dostal aktualizáciu s tromi pozoruhodnými zmenami: responzívnym rozhraním, podporou viacerých okien a novým „hamburgerovým menu“ podľa Windows Najnovšie.

Používatelia teraz budú môcť skryť zoznam chatov a zamerať sa na konkrétny. Predtým museli dlho upravovať veľkosť okna tak, aby sa kontaktná sekcia a samotný chat navzájom nerušili.

Je tiež možné otvoriť chat v novom okne, napríklad porovnať informácie z dvoch rôznych rozhovorov. Je tiež možné otvoriť niekoľko okien s konkrétnymi rozhovormi a zatvoriť hlavnú aplikáciu, aby ste sa nerozptyľovali.

Takéto okná budú mať mierne odlišné, minimalistické rozhranie.

Pokiaľ ide o novú navigáciu „hamburger menu“, rozdeľuje aplikáciu na chaty, hovory a aktualizácie stavu. Predpokladá sa, že sa tu objavia ďalšie časti.

Celkovo aktualizácia pridáva nové užitočné funkcie a optimalizuje aplikáciu do zrozumiteľnejšieho formátu.

Windows Latest naznačuje, že jednoduché menu v štýle hamburgerov by mohlo vytvoriť priestor pre celý rad funkcií Meta AI prichádzajúcich do WhatsApp.

Medzi nimi môže byť vyhľadávací panel na zadávanie dotazov do Meta AI bez vytvorenia samostatného chatu. Integrácia asistenta umelej inteligencie WhatsApp je podobná tomu, ako to bolo urobené na Instagrame minulý rok, keď predstavil persóny.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA