Sociálne siete

DOMOV

Brannobezpečnostný výbor dnes o nahrávkach Fica nerokoval. Presunuli ho na neurčito

Zverejnené:

Upravené: 5. novembra 2021 o 9:03

779

mikulec
Zdroj: Facebook

REKLAMA

GLOBALNEWS, NR SR

Členovia výboru mali hovoriť o vyšetrení na polygrafe vyšetrovateľky Úradu inšpekčnej služby Diany Santusovej a o využití odposluchov v kauze Očistec.

Členovia výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť dnes nerokovali o medializovaných policajných nahrávkach. Minister vnútra Roman Mikulec sa z výboru ospravedlnil zo zdravotných dôvodov, zasadnutie sa presunulo na neurčito.

Čítajte tiež: NOVÝ PRIESKUM: Voľby by vyhral Hlas, Smer by skončil druhý

Niektorí členovia výboru tiež požiadali, aby sa na výbore podalo vysvetlenie postupu policajtov „k medializovanému prípadu policajného zásahu voči invalidnému občanovi SR Jánovi Hlinkovi, ktorý sa stal 19. októbra 2021 v klientskom centre Prievidza“.

V médiách boli počas minulého týždňa zverejnené videá a prepisy, ktoré zobrazujú Roberta Fica, podnikateľa Miroslava Bödöra a ďalších aktérov, ako sa spoločne stretávajú na chate. Tieto úniky informácii vyvolali zmiešané reakcie aj u koaličných poslancov, keďže vznikli na základe údajného podozrenia z pytliactva.

Medializovanie nahrávok prišlo v čase, kedy prokuratúra informovala, že dozorový prokurátor Úradu Špeciálnej Prokuratúry doplnil svoj návrh na predĺženie väzby obvinených v rámci akcie Očistec o obrazovo-zvukové záznamy.

AŽ 300 EUR: Sociálna poisťovňa začala vyplácať 13. dôchodok

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA