Sociálne siete

DOMOV

Foto: Niektorí vodiči dostali za nameraný tlak od policajtov pretlak

Vedeli ste o tom, že práve dnes je Svetový deň srdca? A počas tohto dňa vás mohla zastaviť policajná hliadka, ktorá by vám spoločne so Slovenským Červeným krížom odmerala tlak. A za ten „zlý“ ste mohli odísť aj s vtipným darčekom…Kampaň má poukázať na tie správne čísla nielen za volantom, ale aj čísla tlaku či cholesterolu.

Zverejnené:

Upravené: 29. septembra 2021 o 22:01

717

REKLAMA

FOTOREPORTÁŽ

BRATISLAVA – Počas Svetového dňa srdca 29. septembra vo vybraných slovenských mestách merali policajti nielen rýchlosť, ale zamerali sa na správne čísla tlaku a aj cholesterolu. Jednotlivé policajné hliadky spoločne s dobrovoľníkmi zo Slovenského Červeného kríža počas doobedných hodín predstavili zastaveným vodičom kampaň „Ste v správnych číslach?“.

Únia pre zdravšie srdce a Slovenská nadácia srdca v spolupráci s Policajným zborom SR, Slovenským Červeným krížom a Slovenskou kardiologickou spoločnosťou, predstavili ešte včera (28. septembra) novinárom na tlačovej konferencii spomínanú edukačnú kampaň.

Pozrite si s nami fotogalériu z „miesta činu“ – konkrétne na Vrakunskej ceste v Bratislave, kde vodičom, ktorým dobrovoľníci namerali zvýšené hodnoty tlaku krvi, podarovali paradajkový pretlak. Zároveň každý vodič dostal „vysvedčenie“, na ktorom mal nielen svoje namerané hodnoty, ale aj všetky správne čísla, ktoré sa týkajú zdravia.

Partnermi kampane „Ste v správnych číslach?“ sú AMGEN, SERVIER, OMRON, NOVARTIS a VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÁ POISŤOVŇA.

Neprehliadnite celý článok o kampani:

Ste v správnych číslach? Na Svetový deň srdca sa policajti zamerajú na rýchlosť, tlak a cholesterol

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA