Sociálne siete

DOMOV

Grendel odmieta Kollárov návrh „okrúhleho stola“ s Ficom, Kotlebom a Pellegrinim

Zverejnené:

Upravené: 30. decembra 2021 o 9:57

1181

zdroj: Facebook

REKLAMA

GLOBALNEWS

Podpredseda NRSR Gábor Grendel kritizuje svojho parlamentného šéfa a predsedu strany Sme rodina Borisa Kollára, ktorý plánuje zvolávať „okrúhly stôl s lídrami parlamentných strán na tému referendum o predčasných voľbách.“

„Keby som medzi nich patril, také pozvanie by som zfleku odmietol. Politicky diskutovať s Mariánom Kotlebom o čomkoľvek je tak bizarná predstava, že to netreba ani rozoberať,“ napísal podpredseda NR SR na svojej facebookovej stránke.

Prvé šeky s odmenou za očkovanie dorazili k seniorom už včera

„Rovnako absurdné však je rokovať o čomkoľvek s politikom, ktorý vytvoril skorumpovaný oligarchický systém, ktorý ešte aj nezákonne prenasledoval svojich kritikov. Alebo s politikom, ktorý si užíval všetky výhody tohto systému a nikdy sa mu nepostavil. O čom ten systém bol a ako fungoval, sa dá prečítať na FB profile Úradu špeciálnej prokuratúry, a to v statuse o obžalobe v kauze Očistec,“ pokračuje Grendel. Jeho celý status nájdete na konci článku.

„Nie. O tomto neboli parlamentné voľby 2020. Tie boli práve o tom, aby sme si s týmito ľuďmi NIKDY ZA JEDEN STÔL NESADLI,“ dodal podpredseda parlamentu na záver.

Musk predal ďalšie akcie Tesly: Splní svoj sľub predaja 17 miliónov akcii svojej firmy?

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA