Sociálne siete

DOMOV

Na polícii vypovedá Daniel Č., ktorý je obvinený v rámci akcie Judáš

Ako informoval spravodajský portál televízie Joj noviny.sk, NAKA dnes vykonáva aj výsluch Bernarda S., exriaditeľa Národnej jednotky finančnej polície a korunného svedka v kauzách Očistec aj Judáš

Zverejnené:

Upravené: 25. februára 2021 o 10:36

973

large naka cafcf
SITA/Polícia SR

REKLAMA

SITA

BRATISLAVA – Bývalý generálny riaditeľ sekcie daní a ciel finančnej správy Daniel Č. vypovedá na Národnej kriminálnej agentúre (NAKA). Ako informoval spravodajský portál televízie Joj noviny.sk, do budovy Prezídia policajného zboru ho priviezla ozbrojená eskorta v čiernej dodávke. Daniel Č. podľa portálu vypovedá aj v prípade Mýtnik a po začatí spolupráce s orgánmi činnými v trestnom konaní vypovedá aj voči svojmu vtedajšiemu šéfovi Františkovi I. Ten je po nedávnom zadržaní tiež vo väzbe. Daniela Č. zadržala polícia v rámci akcie Judáš.

NAKA dnes vykonáva aj výsluch Bernarda S., exriaditeľa Národnej jednotky finančnej polície a korunného svedka v kauzách Očistec aj Judáš. Ten na otázku televízie Joj, ako vníma celé trestné konanie aj zločiny, ktoré s ďalšími obvinenými funkcionármi polície mal spáchať pri korupcii povedal, že ho to mrzí, je mu to ľúto a hanbí sa za to. Bernard S. dnes údajne vypovedá v prípade Judáš, v ktorom bol obvinený pre branie úplatkov aj exprezident polície Milan Lučanský. Spolu s nimi sú stíhaní aj ďalší funkcionári NAKA a finančnej správy.

Zdroj:www.noviny.sk

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA