Sociálne siete

DOMOV

Nadácia Milana Šimečku hľadá Rómov do stáleho respondentského panelu

Podmienkou prihlásenia sa je funkčná mailová adresa a technické vybavenie.

Zverejnené:

Upravené: 16. februára 2021 o 14:28

292

nadacia simecku
FOTO: Facebook/nadaciams

REKLAMA

SITA

BRATISLAVA – Nadácia Milana Šimečku spolu s agentúrou 2 muse hľadajú Rómov do stáleho respondentského panelu, ktorý by reprezentoval ich názory na rôzne spoločenské témy. Prihlásiť sa môžu Rómovia s funkčnou mailovou adresou a technickým vybavením. Informovala o tom splnomocnenkyňa vlády SR pre rómske komunity Andrea Bučková vo svojom profile na sociálnej sieti. Uchádzači sa budú môcť zaregistrovať do online prieskumov, za vyplnenie ktorých budú môcť dostávať body a následne darčeky.

„Online prieskumy sú pre všetkých ľudí, ktorí hovoria to, čo si myslia a nenechajú za seba rozhodovať druhých. Respondenti dostanú za účasť na anketách body, ktoré si budú môcť zameniť za rôzne darčekové poukážky alebo vecné ceny,“ napísala Bučková.

Dodala, že záujemca okrem funkčnej mailovej adresy, ktorú si pravidelne kontroluje, potrebuje aj technické vybavenie akým je počítač, tablet či telefón a internetové pripojenie, keďže sa odpovedá cez online formulár. Respondenti by mal mať aj chuť a vôľu odpovedať na viaceré typy dotazníkov. Zaregistrovať sa môžu cez webovú stránku Nadácie Milana Šimečku.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA