Sociálne siete

DOMOV

NAKA plánuje opätovný výsluch bývalého policajta, ktorý sledoval Matoviča a Lipšica

Podľa portálu noviny.sk mal Milan Z. pôsobil v sledovacej skupine, ktorá konala na pokyny nitrianskeho podnikateľa Norberta B.

Zverejnené:

Upravené: 24. marca 2021 o 15:17

961

large naka cafcf
Ilustračná snímka, foto: SITA/Polícia SR

REKLAMA

SITA

BRATISLAVA – Národná kriminálna agentúra (NAKA) plánuje opätovný výsluch bývalého policajta Milana Z., ktorý v minulosti údajne sledoval terajšieho predsedu vlády Igora Matoviča (OĽaNO) či špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica. Informáciu priniesol spravodajský portál televízie Joj noviny.sk. Bývalý policajt patril do skupiny sledovateľov, ktorú podľa obvinenia polície mali úkolovať vtedajší šéf polície Tibor G., vtedajší šéf NAKA Peter H. a exšéf protikorupčnej jednotky Robert K. Úlohou skupiny bolo sledovať politikov, údajne na pokyn nitrianskeho podnikateľa Norberta B.

Milan Z. sa pre televíziu Joj k sledovaniu Matoviča a Lipšica priznal. Okrem sledovania politikov mal byť bývalý policajt tým, ktorý v kauze okolo trenčianskeho podniku Fatima zapisoval zmenenú výpoveď Michala V. Ten svoju pôvodnú výpoveď zmenil v prospech bývalej štátnej tajomníčky ministerstva spravodlivosti Moniky J., ktorá je v kauze Fatima obvinená z marenia spravodlivosti.

Zdroj: www.noviny.sk

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA