Sociálne siete

DOMOV

Počas Vianoc sa zlodeji vlúpali do 24 pivníc v petržalskom paneláku

Zverejnené:

Upravené: 22. januára 2021 o 22:34

221

policia sr clanok W cddbae
ZDROJ: Ilustračné foto/ Polícia SR

REKLAMA

28. december 2020 14:42 SITA, redakcia

BRATISLAVA – Počas Vianoc vykradli neznámi páchatelia 24 pivníc v bratislavskej Petržalke. „Tohtoročnú vianočnú noc využili doposiaľ neznámi páchatelia, ktorí v priebehu pár hodín vykradli celkovo 24 pivníc v jednom z petržalských panelákov,“ informuje na sociálnej sieti bratislavská krajská polícia.

„V časovom rozmedzí od cca 22.00 dňa 24. decembra do 2.30 dňa 25. decembra vošli doposiaľ neznámi páchatelia do jedného z obytných domov na Holíčskej ulici, kde bez použitia násilia prešli do pivničných priestorov. Tam poškodili jednu z pivničných kobiek, z ktorej odcudzili horský bicykel, cyklistickú prilbu, snowboardovú prilbu, ako aj rôzne náradie v celkovej hodnote viac ako 600 eur,“ uviedla polícia a dodala, že rovnakým spôsobom poškodili aj ďalšie pivničné kobky, z ktorých odcudzili doposiaľ neustálené predmety. Celková škoda spôsobená krádežou je predmetom vyšetrovania.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže. „Nakoľko sa páchateľ tohto skutku dopustil za núdzového stavu vyhláseného uznesením vlády SR, v prípade preukázania viny hrozí v zmysle zákona za takéto konanie trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov,“ uzavrela polícia.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA