Sociálne siete

DOMOV

Vládna kríza podľa Remišovej pokračuje, Za ľudí sa dnes bude o tom rozprávať

Podľa Richarda Sulíka premiér tlačovou konferenciou zo štvrtka 11. marca zrušil dohodu, ktorú v koalícii tvorili celý týždeň.

Zverejnené:

Upravené: 12. marca 2021 o 13:51

269

remisova
Veronika Remišová, foto: SITA/Branislav Bibel

REKLAMA

SITA

BRATISLAVA – Situácia je momentálne vážna, vládna kríza pokračuje. V strane Za ľudí o tom dnes budú rokovať. Po príchode na rokovanie vlády to médiám povedala ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie a predsedníčka strany za ľudí Veronika Remišová.

„Všetci ste videli včerajšiu (štvrtkovú) tlačovku. Myslím si, že je mimoriadne potrebné, najmä v tejto zložitej krízovej situácii, aby sa zlepšili vzťahy, aby sa obnovila dôvera a v prvom rade, aby ľudia už nemuseli riešiť problémy vlády, ale aby vláda riešila problémy občanov,” doplnila.

Podľa predsedu strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richarda Sulíka premiér Igor Matovič (OĽaNO) tlačovou konferenciou zo štvrtka 11. marca zrušil dohodu, ktorú v koalícii tvorili celý týždeň. Strana bude o svojom ďalšom postupe v koalícii verejnosť informovať v pondelok 15. marca o 11:00. „Sme na bode nula, to je holý fakt. Mrzí ma to osobne, lebo s premiérom som strávil veľa času a myslel som si, že dohoda je platná a všetky koaličné strany ju budú dodržiavať,” doplnil Sulík.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA