Sociálne siete

DOMOV

Sulík má s premiérom po osobnostnej stránke zlý vzťah. Odkazy cez FB už neplánuje

Zverejnené:

Upravené: 23. januára 2021 o 23:04

197

large sulik fdd
17. december 2020 09:49 SITA, redakcia

REKLAMA

BRATISLAVA– Minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) má s premiérom Igorom Matovičom (OĽaNO) po osobnostnej a emočnej stránke zlý vzťah. Ako povedal v rozhovore pre agentúru SITA a portál Webnoviny.sk, súčasné vzťahy sú medzi nimi na pracovnej úrovni.

„To, čo s ním potrebujem riešiť, riešim. To, že po osobnostnej a emočnej stránke máme zlý vzťah, to je holý fakt, to už vedia asi všetci,“ uviedol Sulík.

Šéf rezortu hospodárstva si s predsedom vlády vymenil v poslednom období cez sociálne siete niekoľko ostrých názorov na riešenie situácie spojenej so šírením ochorenia COVID-19. „Ja mám snahu riešiť to za zatvorenými dverami, ale zasa sa aj veľa zaujímavého dočítam z Facebooku,“ ozrejmil Sulík. Na otázku, či sa plánuje aj v budúcnosti k týmto témam vyjadrovať na sociálnych sieťach, odpovedal, že nie. „Nehovorím, že som sa nikdy nevyjadril, ale naozaj súhlasím s tým, že to nemá zmysel, nikam to nevedie a takéto ,pinkanie‘ je úplne zbytočné,“ dodal predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS).

Celý rozhovor je dostupný na: https://www.webnoviny.sk/richard-sulik-slovensko-ma-sancu-ziskat-velkeho-investora/

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA