Sociálne siete

DOMOV

Sulík urobí všetko pre to, aby vláda padla, myslí si Matovič

Premiér v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy spomenul, že minister hospodárstva mu na rokovaní vlády 3. marca vulgárne nadával.

Zverejnené:

Upravené: 4. júna 2021 o 3:24

693

large matovic sulik deab
Na archívnej snímke v popredí Richard Sulík a Igor Matovič (vpravo), zdroj: SITA

REKLAMA

SITA

BRATISLAVA – Premiér Igor Matovič (OĽaNO) si myslí, že minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) urobí všetko pre to, aby vláda padla. Povedal to v diskusnej relácii Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) Sobotné dialógy. Dodal, že on zasa urobí všetko pre to, aby mu to prekazil.

Matovič v relácii uviedol, že Sulíka neodvolá, aj keby to rád urobil. Spomenul tiež, že minister mu na rokovaní vlády 3. marca vulgárne viac minút nadával. Moderátorka relácie Marta Jančárová podotkla, že Matovič Sulíka obvinil zo smrti tisícov ľudí.

Premiér zároveň dodal, že zo strany koaličného partnera Za ľudí nevidí zlý úmysel. „Tí ľudia to myslia naozaj úprimne a dobre so Slovenskom, len, bohužiaľ, sa možno nechali vlákať do takejto hry od ministra hospodárstva a strany SaS,“ povedal.

Predseda vlády uviedol, že počkajú, aké budú výsledky zo zasadnutia predsedníctva koaličnej strany Sme rodina 10. marca. Zdôraznil, že o možnostiach postupu vlády chce komunikovať so stranami, ktorým záleží na Slovensku.

Druhé prekvapenie premiéra Igora Matoviča súvisí s bojom proti pandémii a ochranou zdravia. Uviedol to tiež v diskusnej relácii, avšak dodal, že to nesúvisí priamo s vakcínami.

Sulík reaguje

Reakcia od ministra hospodárstva na seba nedala dloho čakať, ten reaguje na sociálnej sieti. Prečítajte si viac v článku: Líder koaličnej SaS nechce predčasné voľby

fb sulik

Zdroj: Facebook/Richard Sulík

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA