Sociálne siete

COVID19

Vo štvrtok sa otvorí takmer 22-tisíc termínov na očkovanie pre ľudí od 60 do 70 rokov

Rezort zdravotníctva chce znížiť technické komplikácie pri prihlasovaní sa na termíny.

Zverejnené:

Upravené: 11. marca 2021 o 17:18

294

ockovanie
Veľkokapacitné očkovacie centrum, foto: SITA/Ľudovít Vaniher

REKLAMA

BRATISLAVA  – Vo štvrtok 11. marca sa otvorí takmer 22-tisíc termínov na očkovanie pre vekovú kategóriu 60 až 70 rokov. Voľné pozície sa budú opäť otvárať v polhodinových intervaloch podľa krajov. Rezort zdravotníctva tým chce znížiť riziko technických komplikácií. Informovala o tom hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva SR Zuzana Eliášová.

Od 18:30 budú otvorené termíny pre Bratislavský a Trnavský kraj, konkrétne VKOC Národný futbalový štadión Bratislava, VKOC Skalica – Stredná zdravotnícka škola a VKOC Dunajská Streda – Stredná odborná škola rozvoja vidieka s VJM.

Pre Trenčiansky a Nitriansky kraj budú termíny dostupné od 19:00, prihlásiť sa bude možné do Nemocnice s poliklinikou Považská Bystrica, NsP Myjava, Nemocnice s poliklinikou Ilava, n.o., Nemocnice Nové Zámky, Nemocnice AGEL Levice s.r.o.

Od 19:30 rezort sprístupní termíny pre Žilinský a Banskobystrický kraj, otvorené termíny budú do Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina, MEDIVASA Žilina, Medcentra Žilina, Univerzitnej nemocnice Martin, Polikliniky dg-centrum Martin, Zdravie Martin, HNsP Trstená, DNsP Dolný Kubín, LNsP Liptovský Mikuláš, VKOC Lučenec – Mestský Úrad, VKOC Zvolen – Doprastav, VKOC Brezno – Aréna Brezno.

Ako posledné sa otvoria termíny v Prešovskom a Košickom kraji, a to o 20:00. Záujemcovia sa budú môcť hlásiť do VKOC Poprad – SOŠ a VKOC Humenné – Obchodná akadémia.

„Do spustenia novej registračnej aplikácie, ktorej súčasťou bude aj tzv. ‚čakáreň‘ a ktorej spustenie očakávame v pondelok 15. marca, sa budú môcť záujemcovia prihlásiť na stránke www.korona.gov.sk,“ doplnila hovorkyňa rezortu.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA