Sociálne siete

Šport

Helmut Marko si pre pilotov zo stajní Red Bull Racing Honda a Scuderia AlphaTauri pripravil zážitkovú jazdu

Ceste na RED BULL RING plná výzviem pre Maxa Verstappena, Sergia Péreza, Pierra Gaslyho a Yukiho Tsunodu.

Zverejnené:

Upravené: 26. júna 2021 o 10:45

615

Max Verstappen, zdroj: Philip Platzer/Red Bull Content Pool

REKLAMA

Tlačová správa

BRATISLAVA – Keď sa jazdci stajní Red Bull Racing Honda a Scuderia AlphaTauri majú presunúť do Rakúska a Helmut Marko im sľubuje výlet v jeho rodnom kraji, na ktorý nezabudnú, tak to rozhodne nebude iba o červených kobercoch a popíjaní šampanského.

„Ak Helmut povie niečo takéto, tak to vyzerá, že máme problém,“ zhodnotil pozvánku Max Verstappen. Krycie meno akcie je „Formula Schnitzeljagd“. To znie tak rakúsky, poviete si. A nie ste ďaleko od pravdy, vo videu nechýba krásna príroda našich západných susedov, rezne vo veľkosti taniera a dokonca ani lederhose!

Helmut Marko si pre pilotov zo stajní Red Bull Racing Honda a Scuderia AlphaTauri pripravil zážitkovú jazdu

Zdroj: Philip Platzer/Red Bull Content Pool

O čo teda v tejto výzve išlo? To si už teraz môžete pozrieť vo VIDEU plnom nečakaných úloh a akcie v podaní štvorice pilotov F1. Tí si užili naozaj netradičnú cestu na Red Bull Ring, počas ktorej na nich čakala celá séria výziev. Okrem dojenia kráv, plavby na tradičných drevených člnoch a obliekania sa do krojov, ku ktorým dostali aj návod, sa jazdci mohli vyšantiť aj na terénnych strojoch Pinzgauer. Offroadové kolosy prevetrali na lesnom okruhu, ale aj v záverečnom šprinte priamo na Red Bull Ringu, kde ich už čakali vybojované rezne.

Sergio Pérez si rakúske dobrodružstvo poriadne užil: „Samozrejme, že sme všetky výzvy brali veľmi súťaživo a seriózne a bola to zároveň najlepšia príprava na víkend, akú sme si mohli priať.“ Max Verstappen už iba dodáva: „Úprimne, ešte v živote som nevidel niečo ako šesťkolesový Pinzgauer. Šoférovať tento stroj bola naozaj zábava. Ale teraz je to už o tom, aby sme fanúšikom dopriali dva dobré víkendy na Red Bull Ringu. Verím, že sa nám na domácich pretekoch podarí zvíťaziť.“

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA