Sociálne siete

ZAHRANIČIE

Švédka mala 28 rokov držať v byte syna, našli ho v zlom stave

Polícia vo švédskom Štokholme vyšetruje sedemdesiatničku, ktorá je podozrivá z toho, že vo svojom byte údajne 28 rokov zadržiavala svojho syna.

Zverejnené:

Upravené: 20. augusta 2021 o 22:42

323

large puta bf
ZDROJ: Ilustračné foto, Unsplash/Bill Oxford

REKLAMA

2. december 2020 08:42 SITA, redakcia

ŠTOKHOLM – Polícia vo švédskom Štokholme vyšetruje sedemdesiatničku, ktorá je podozrivá z toho, že vo svojom byte údajne 28 rokov zadržiavala svojho syna. Prokurátorka Emma Olsson, ktorá vedie predbežné vyšetrovanie, informovala, že ženu zadržali pre podozrenia z nezákonného pozbavenia osobnej slobody a ťažkého ublíženia na zdraví. Podozrivá popiera previnenie.

Olsson vysvetlila, že 41-ročného syna podozrivej našla príbuzná, ktorá na neho upozornila úrady. Muža previezli do nemocnice, kde ho liečia pre „fyzické zranenia, ktoré mal, keď ho našli“. Podrobnosti o zraneniach prokurátorka neuviedla. Vyšetrovatelia podľa jej slov vypočujú matku, syna a svedkov.

Švédske noviny Expressen informovali, že muža našla nemenovaná príbuzná v nedeľu po tom, čo sa dozvedela, že seniorku hospitalizovali. Šla do bytu, ktorý bol odomknutý, a podľa svojich slov v ňom našla „moč, špinu a prach“, pričom tiež „plesnivo smrdel“. Následne začula z kuchyne zvuk a našla muža sediaceho na dekách a vankúšoch. Podľa toho, čo povedala novinám, nemal zuby, mal rany na nohách a zle rozprával. „Hovoril veľmi rýchlo a trochu nesúvisle, ale nebál sa ma,“ cituje ženu Expressen.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA