Sociálne siete

Šport

Messi v Miami žiari. V druhom zápase skóroval dvakrát

Zverejnené:

Upravené: 27. júla 2023 o 4:39

621

Argentínsky útočník pomohol dvoma gólmi k utorkovej výhre 4:0 nad Atlantou, po ktorej Miami postúpilo do vyraďovacej časti Leagues Cupu.

REKLAMA

Jeden z najlepších futbalistov všetkých čias, Lionel Messi, skóroval aj v druhom zápase za Inter Miami, v ktorom odohral druhý zápas. Argentínsky útočník pomohol dvoma gólmi k utorkovej výhre 4:0 nad Atlantou, po ktorej domáci celok postúpil do vyraďovacej časti Leagues Cupu.

Tridsaťšesťročný Messi nastúpil s kapitánskou páskou v základnej zostave a dvoma gólmi v prvom polčase nasmeroval Miami k víťazstvu. Po polčasovej prestávke pridal majster sveta aj asistenciu.

„Messiho príchod dodal hráčom veľa sebavedomia. Cítia, že zodpovednosť berú na seba skvelí hráči a oni tak majú na ihrisku väčšiu slobodu. Messimu po triumfe na MS spadlo z ramien veľké bremeno. Vidno to na ňom vo všetkom. V každodennom živote, keď dáva rozhovory i v jeho prístupe k stretnutiam. Leo sa oslobodil a môžeme od neho očakávať viac takýchto vystúpení,“ povedal tréner Miami Gerardo Martino, pre ktorého mal zápas špecifickú príchuť.

AFP

Foto: Inter Miami IG

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA