Sociálne siete

ÚVOD SLIDER

Tinder umožní používateľom zdieľať informácie o zoznamovaní s priateľmi a rodinou

Zverejnené:

Upravené: 23. apríla 2024 o 7:27

99

Zdroj: titulares

REKLAMA

Globalnews

Tinder predstavil funkciu „Share My Date“. Umožní používateľom zdieľať podrobnosti o plánovanom dátume pomocou odkazu. Engadget o tom píše.

Nová funkcia v Tinderi vám umožní zdieľať svoje starosti z nadchádzajúceho stretnutia so svojimi blízkymi a zároveň pôsobiť ako bezpečnostný nástroj.

Používateľ bude môcť poslať priateľom alebo príbuzným adresu URL s podrobnosťami vrátane miesta, dátumu a času stretnutia, ako aj fotografiu vášho páru a odkaz na svoj profil na Tinderi.

Tinder umožní používateľom upravovať svoje zoznamovacie plány tak, aby tí, s ktorými zdieľajú odkaz, mali najaktuálnejšie informácie. Dátumy stretnutí je možné nastaviť 30 dní pred dátumom.

Podľa Tinderu asi 51% používateľov mladších ako 30 rokov zdieľa podrobnosti o dátume so svojimi priateľmi a 19% ich zdieľa so svojimi mamami.

Tinder túto funkciu spustí v najbližších mesiacoch. Bude k dispozícii v Spojených štátoch, Spojenom kráľovstve, Austrálii, Kanade, Singapure, Indii, Írsku, Nemecku, Francúzsku, Španielsku, Japonsku, Brazílii, Švajčiarsku, Mexiku, Holandsku, Taliansku, Kórei, Vietname a Thajsku.

Pripomeňme tiež, že Tinder sprísňuje overovanie osobných údajov používateľov na pozadí nárastu počtu prípadov podvodov v oblasti zoznamovania, najmä pomocou technológií AI.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA