Sociálne siete

Zaujímavosti

Nová skladba a videoklip #155 [ĎAKUJEME] je poďakovaním záchranárom

Nový track s klipom #155 [ĎAKUJEME] vzdáva hold všetkým záchranárom za ich prácu.

Zverejnené:

Upravené: 7. júna 2021 o 18:05

763

#155 [ĎAKUJEME]

REKLAMA

Tlačová správa

BRATISLAVA – „Číslo verejné, čo nejde vypnúť. Reagovať ihneď do dvoch minút. Čas, ktorý sa môže zrazu minúť…“

Vety, ktoré popisujú denno-dennú rutinu každého záchranára či záchranárky. Zároveň slová z úplne novej piesne, ktorá vznikla ako poďakovanie pre všetkých členov záchranných zdravotných služieb a tiež ľuďom z prvej línie, ktorým vďačíme za ich neustále nasadenie a vlastne, za to, že sú. Za to, že denne prídu do práce a zachraňujú životy. Za to, že vďaka vedomiu, že za každých okolností číslo 155 odpovie, vyrazí a nasadí maximálne úsilie na pomoc nám všetkým, sa cítime bezpečnejšie.

DAKUJEME foto

#155 [ĎAKUJEME]

Za posledný rok sme si možno mnohí z nás uvedomili dôležitosť záchranných služieb o niečo viac ako kedykoľvek predtým. Niektorí cítime potrebu prejaviť svoju úctu a vďaku voči ľuďom v prvej línii. Urobil tak aj zamestnanec záchrannej zdravotnej služby ZaMED, ktorý chcel zaujímavou formou vytvoriť akt vďaky svojim kolegom záchranárom za ich záslužnú a náročnú prácu.

Keďže má skúsenosti s hudobnou tvorbou, aj vďaka podpore oslovených partnerov a podpore od kolegov ZZS, mohla vzniknúť nová skladba, ktorá reprezentuje myšlienky aj nás ostatných, ktorí sa cítime vďační.

Skupina interpretov, kde figurujú viaceré populárne mená (Maxo, Dano Kapitán, Akalaky, Martina Schindlerová, Veronika Strapková, Kristina Tran, Marek Mäsiar, Tomy Kotty), tak v troch minútach zapožičali hlas záchranárom a vyjadrujú im týmto verejne podporu. Skladba #155 [ĎAKUJEME] nielen približuje prácu záchranárov verejnosti, ale môže motivovať mladých ľudí stať sa záchranármi, lekármi či sestričkami. V samotnom videoklipe účinkujú skutoční záchranári, ktorí hneď po službe išli na natáčanie a po skončení sa vrátili späť do služby.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA