Sociálne siete

ÚVOD SLIDER

Rodina vyzvala Bidena, aby neodstúpil z volieb a potrestal poradcov

Zverejnené:

Upravené: 1. júla 2024 o 13:34

192

Zdroj: Newsbook.com

REKLAMA

Globalnews

Rodina Joea Bidena v nedeľu vyzvala amerického prezidenta, aby zostal v prezidentskom súboji, a diskutovala o tom, či po Bidenovom slabom výkone v debate prepustiť svojich najvyšších poradcov.

CNN s odvolaním sa na Bidenových poradcov.

Bidenova rodina – prvá dáma Jill Bidenová, syn Hunter a vnúčatá – sa zhromaždili v prezidentskej rezidencii v Camp Davide na vopred naplánovanom stretnutí a vyzvali prezidenta, aby pokračoval vo svojej kampani za znovuzvolenie. Jeden poradca opísal členov rodiny ako ponúkajúcich svoju „bezpodmienečnú podporu“.

Podľa jedného z poradcov boli rodinní príslušníci zjavne sklamaní tímom, ktorý pripravoval prezidenta Bidena na jeho debatu s Trumpom. Diskutovali o tom, či stojí za to niekoho vyhodiť a či stojí za to urobiť zmeny v štábe volebnej kampane.

Biden je známy svojou lojalitou a ochranou blízkych poradcov a nerád prepúšťa poradcov. V nedeľu to nevyzeralo, že by v jeho kampani hrozili vážne personálne zmeny.

Rodinné stretnutie sa uskutočnilo v čase, keď Biden a jeho kampaň čelili lavíne výziev, aby prezident odstúpil z volieb po prezidentskej debate na CNN vo štvrtok.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA