Sociálne siete

DOMOV

Pasy Sulíkovej delegácie sa objavili na internete. Stiahnuť si ich mohol každý

Zverejnené:

Upravené: 4. novembra 2021 o 18:08

1108

Zdroj: Facebook

REKLAMA

GLOBALNEWS

Súbor s kópiami pasov ministra hospodárstva Richarda Sulíka, členov jeho delegácie v Dubaji a prekvapivo aj Sulíkovej dcéry sa objavil na stránke uloz.to.

Súbor nebol zaheslovaný a prístup k nemu mal každý. Ako prvá na to upozornila facebooková stránka Nekŕmte nás odpadom. „Profesionálita našej vlády a dodržanie GDPR v praxi … Zrejme išli na EXPO do Dubaja a tak ich ľudí nenapadlo nič lepšie, ako nascanovať cestovné doklady a dať to na ulozto. 😉 Má tam pas aj Sulík, župani Droba, Viskupič, Trnka, dokonca ešte aj Sulíkova dcéra (!) …proste celý vládny špeciál,“ uvádza sa na stránke.

Pár hodín na to si celú situáciu „majiteľ“ súboru všimol a už nie je k dispozícií. „Aktuálne zisťujeme, čo sa presne stalo a z akého dôvodu boli tieto údaje zverejnené. V prípade, že zistíme protiprávne konanie, obrátime sa na príslušné úrady,“ uviedla pre TREND hovorkyňa ministerstva hospodárstva Katarína Matejková.

Nie je jasné, prečo sa medzi kópiami pasov nachádzala aj Dcéra Richarda Sulíka Alexandra Sulíková, keďže oficiálne nie je vedená ako súčasť delegácie.

Správu budeme aktualizovať.

 

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA