Sociálne siete

DOMOV

Pri Dunajskej Strede došlo k tragickej nehode

Zverejnené:

Upravené: 23. januára 2022 o 11:15

778

Zdroj: Facebook / Polícia SR

REKLAMA

Globalnews

Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v sobotu ráno na ceste medzi obcami Lehnice a Štvrtok na Ostrove v okrese Dunajská Streda.

„Podľa prvotných informácií, 27-ročná vodička na aute Renault pravdepodobne neprispôsobila jazdu stavu vozovky a dostala šmyk. Oproti idúci 37-ročný vodič už nedokázal zareagovať a zrážke zabrániť. Pri nehode sa vážne zranili obaja vodiči a maloletý chlapec,“ uviedla polícia s tým, že spolujazdkyňa z Renaultu svojim zraneniam na mieste podľahla.

„Vyslané posádky ZZS napokon ošetrili troch účastníkov nehody. Ženu, ktorú museli vzhľadom na vážne poranenia uviesť do umelého spánku, muža s úrazom hlavy a maloleté dieťa. Žiaľ, štvrtá účastníčka nehody podľahla zraneniam priamo na mieste,“ informovala hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová.

PRIESKUM: Hlas stále vedie, SaS na druhom mieste

Prítomnosť alkoholu u vodičov budú zisťovať z ich krvi. Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý vec rieši v súvislosti s prečinmi usmrtenia a ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

„Žiadame svedkov, ak nehodu videli, prípadne ju majú na zázname z autokamery, aby zavolali na číslo 158,“ apeluje polícia.

Tento rok sa neotvorí ani jeden úsek nových diaľnic

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA