Sociálne siete

DOMOV

PRIESKUM: Najdôveryhodnejším členom vlády je Lengvarský

Zverejnené:

Upravené: 9. novembra 2021 o 13:46

427

Zdroj: TV Markíza

REKLAMA

GLOBALNEWS

Najdôveryhodnejší člen vlády je podľa prieskumu TV Markíza opäť minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský.

Prieskum sa konal od 20. októbra do 27. októbra 2021. Lengvarskému dôveruje 35 percent ľudí, je to však o dva percentuálne body menej než pri poslednom prieskume. Ako druhý sa umiestnil minister zahraničných vecí Ivan Korčok – 34 percent, ktorý si polepšil o štyri percentá. Ako tretí sa umiestnil Ján Budaj, ktorému dôveruje 32 percent ľudí.

Ministerstvo zdravotníctva navrhuje zavedenie lokálneho núdzového stavu

Nasleduje minister školstva Branislav Gröhling, ktorému dôveruje 31 percent ľudí, ako piaty skončil Eduard Heger s dôverou 30 percent opýtaných.

Na šiestom mieste sa ocitol Richard Sulík, ktorý bol v minulom prieskume na prvom mieste – aktuálne mu dôveruje len 27 percent ľudí. Ako siedmy skončil minister obrany Jaroslav Naď, ktorý má rovnako ako Sulík 27 percent. Nasleduje minister dopravy Andrej Doležal s 26 percentami.

Čitajte tiež: Potraviny by mali zdražieť o desať až dvadsať percent

Prepad zaznamenal minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak, ktorý klesol o 6 percentuálnych bodov na 23 percent. Nasledujú minister vnútra Roman Mikulec a ministerka kultúry Natália Milanová, ktorým dôveruje 21 percent ľudí. Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková klesla o 4 percentuálne body na 20 percent.

Poslednú štvorku uzatvárajú šéf rezortu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Samuel Vlčan, ktorému dôveruje 18 percent opýtaných, za ním nasleduje Veronika Remišová, ktorej dôveruje 15 percent opýtaných, Štefan Holý s 13 percentami a Igor Matovič, ktorému dôveruje len 11 percent opýtaných.

Facebook končí s rozpoznávaním tváre, vymaže tak miliardovú databázu

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA