Sociálne siete

Šport

Bratislavský tenisový sviatok sa blíži: Na KOOPERATIVA Bratislava Open 2021 si zmeria sily 32 hráčov

Bratislavský tenisový sviatok sa koná od 7. do 13. júna na kurtoch TK Slovan. 

Zverejnené:

Upravené: 5. júna 2021 o 11:43

767

Zľava: Branislav Stankovič, Miloslav Mečíř a Norbert Gombos. Zdroj: FB/Bratislava Open Challenger

REKLAMA

BRATISLAVA – Mužský tenisový challenger Kooperativa Bratislava Open 2021 (7. až 13. júna) sa nezadržateľne blíži. Medzi menami, ktoré figurujú v akceptačnom liste turnaja, sú aj Slováci a predošlí víťazi dvojhry tohto podujatia. Informuje o tom organizátor podujatia na svojej stránke.

„S postupným zlepšovaním pandemickej situácie sa vracajú do života opäť aj verejné športové podujatia a naša poisťovňa bez váhania jedno z nich podporila. KOOPERATIVA Bratislava Open 2021 je tenisový challenger, ktorý patrí už 18 rokov medzi najobľúbenejšie podujatia domácich profesionálov a priaznivcov bieleho športu. Aj vďaka nášmu partnerstvu sprístupňujú organizátori akciu pre všetkých tenisových fanúšikov, ktorým chýbali živé duely, úplne bezplatne, “ informuje v tlačovej správe poisťovňa Kooperativa.

Už legendárne tenisové podujatie na Slovensku bude počas tohtoročnej jari vzbudzovať autentickejšie emócie a sršať intenzívnejšie športovou energiou než kedykoľvek predtým. Challenger kategórie 90, ktorý kedysi začínal v Košiciach, pokračoval v Poprade a napokon zakotvil v Bratislave, si vybojoval miesto v kalendári hráčov a fanúšikov tenisu aj v sezóne 2021. Na KOOPERATIVA Bratislava Open 2021 si v hlavnej súťaži zmeria sily 32 hráčov, 16 hráčov zabojuje v kvalifikácii dvojhry a 16 párov si zahrá vo štvorhre.

„Všetci Slováci mi povedali, že keďže ide o zaujímavú dotáciu a turnaj kategórie 90, radi by hrali doma. Urobia preto všetko. Samozrejme, najradšej by som bol, keby hrali v tom týždni osemfinále Roland Garros a u nás vôbec neboli,“ povedal pred turnajom pre www.bratislavopen.com hlavný organizátor Branislav Stankovič a jeho predpovede sa aj naplnili.

V akceptačnom liste nájdeme 87. hráča rebríčka ATP Norberta Gombosa, ktorý vybojoval v Bratislave triumf vo dvojhre v sezóne 2019. Rok predtým získal titul v singli tiež Slovák Jozef Kovalík (127. v rebríčku ATP vo dvojhre), keď sa podujatie hralo ešte v Poprade. Medzi prihlásenými, ktorí sú priamo v hlavnej súťaži, nájdeme aj Martina Kližana (175.), Filipa Horanského (186.) či Lukáša Lacka (212.). Medzi náhradníkmi sú ešte Slováci Lukáš Klein a Alex Molčan.

Viac sa už dozviete na stránke organizátora TU.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA