Sociálne siete

Šport

Víťazná séria Bruins pokračuje, Pastrňák pokračuje v prenasledovaní McDavida!

Zverejnené:

Upravené: 23. januára 2023 o 10:51

1016

Zdroj: ESPN

REKLAMA

Globalnews

Víťazná kampaň hokejistov Bostonu v NHL pokračuje! Bruins vyhrali piaty zápas v rade, keď doma v TD Garden porazili San Jose 4:0 a David Pastrňák prispel gólom a asistenciou.

Český útočník už v tejto sezóne strelil 36 gólov, o štyri menej ako najlepší kanón – hviezda Connor McDavid z Edmontonu. Medvede ovládli deviaty zápas z posledných desiatich zápasov a upevnili si pozíciu lídra súťaže

Českí brankári mali skvelý večer. Vitek Vanecek urobil 26 zákrokov, aby pomohol New Jersey k výhre 2:1 po predĺžení nad Pittsburghom. Karel Vejmelka porazil Vegas a urobil 35 zákrokov, aby doviedol Arizonu k víťazstvu 4:1. Z víťazstva sa tešil aj David Rittichovi, keď Winnipeg porazil Philadelphiu 5:3.

Prvé dva góly Bostonu strelili obrancovia po niekoľkých dobrých individuálnych akciách. V ôsmej minúte Hampus Lindholm otvoril skóre a Charlie McAvoy zvýšil na začiatku druhej tretiny náskok na 2:0. Američan bek v 25. minúte ukázal hokejový sprievod. V strednej zóne prevzal Pastrňákovu zadnú ruku, šikovnou slučkou sa zbavil dvoch obrancov a poslal Bruins do dvojgólového vedenia s forehandovým blafom.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA