Sociálne siete

ÚVOD SLIDER

Médiá informovali, kto bude ďalším náčelníkom štábu Bidenovej administratívy

Zverejnené:

Upravené: 23. januára 2023 o 10:40

459

Zdroj: Wtop.com

REKLAMA

Globalnews

Prezident Biden vymenuje Jeffa Zientsa za svojho ďalšieho náčelníka štábu.

ZdrojThe Washington Post.

V publikácii sa pripomína, že Zients bol koordinátorom Bieleho domu pre boj proti COVID-19. Nahradí Rona Kleina, ktorý by mal v najbližších týždňoch odstúpiť.

WP píše, že v posledných týždňoch Klein poveril Zientz rôznymi projektmi, ktoré boli údajne prípravou na rotáciu personálu v administratíve.

Zints prevezme najvyššiu funkciu, keď Biden vstúpi do nového a náročného obdobia svojho prezidentovania, pričom republikáni už začali sériu vyšetrovaní administratívy a podnikania prezidentovho syna.

Generálny prokurátor Merrick Garland vymenoval špeciálneho právneho zástupcu, ktorý má vyšetriť zaobchádzanie s tajnými dokumentmi nájdenými na Bidenovom osobnom účte a v jeho dome vo Wilmingtone v Delaware. Medzitým sa Biden pripravuje na začatie novej kampane na opätovné zvolenie prezidenta.

Tentoraz Zints prichádza na pozíciu s úplne inou „batožinou“ ako Klein:jeho prvá vládna práca bola počas Obamovej administratívy a väčšinu svojej kariéry strávil v súkromnom sektore a pracoval iba vo výkonnej zložke.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA