Sociálne siete

ZAHRANIČIE

Elon Musk sa nepripojí k správnej rade Twitteru, tvrdí spoločnosť

Zverejnené:

Upravené: 13. apríla 2022 o 12:05

406

zdroj: Facebook

REKLAMA

GLOBALNEWS

Šéf spoločnosti Tesla Elon Musk už nebude členom správnej rady Twitteru, ako bolo oznámené no miliardár aj naďalej zostáva najväčším akcionárom tejto sociálnej mediálnej platformy, informuje denník Irish Examiner a denník The New York Times.

Výkonný riaditeľ spoločnosti Twitter v nedeľu uviedol, že sa situácia zmenila. V sobotu ráno pán Musk, ktorý je intenzívnym používateľom Twitteru s viac ako 81 miliónmi sledujúcich oznámil spoločnosti že sa už nestane členom predstavenstva, uviedol riaditeľ spoločnosti Agrawal.

„Elónovo vymenovanie do predstavenstva malo oficiálne nadobudnúť platnosť 4. 9., ale Elon sa toho istého dňa ráno podelil o to, že sa do predstavenstva nepripojí,“ napísal Agrawal v preposlanom odkaze pôvodne zaslanom zamestnancom spoločnosti Tesla. „Verím, že je to tak najlepšie.“

Žiadny dôvod pre tento obrat nebol uvedený. Elon Musk však po celý víkend nepravidelne tweetoval a pýtal sa svojich priaznivcov na budúcnosť spoločnosti pôsobiacej v oblasti sociálnych médií, informuje The New York Times.

Rusko je dočasne vylúčené z Rady OSN pre ľudské práva

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA