Sociálne siete

Zaujímavosti

Podcastová séria od Volafky: So ženami o športe

Séria Ženy o športe vznikla pod taktovkou Radky Andrlovej, známej ako Volafka.

Zverejnené:

Upravené: 4. júna 2021 o 5:52

499

Jana Dukátová
Jana Dukátová, foto: Filip Nagy/Red Bull Content Pool

REKLAMA

Tlačová správa

BRATISLAVA – Poďte si vypočuť podcast, v ktorom o profesionálnom športe rozprávajú ženy: kajakárka Jana Dukátová, wakeskaterka Zuzana Vráblová, lezkyňa Vanda Michalková, volejbalistka Nikola Radosová a basketbalová trénerka Natália Hejková. Päť úspešných Sloveniek vám prezradí všetko o láske k športu, prekonávaní bariér, o osobnom rozlete, ale aj o pristávaní na zemi.

Podcastovej taktovky sa v tejto sérii ujala Radka Andrlová, známa ako Volafka. V štyroch epizódach sa dozviete, ako športovkyne vnímajú rovnoprávnosť, ale aj ako prenikli do moderného športu a búrali predsudky. Pätica žien vám porozpráva o ich začiatkoch, krokoch smerujúcich k vrcholovej kariére, ale aj o vášni a radosti zo športu, o výhrach aj prehrách, ale aj o motivácii.

Okrem športovkýň budete v podcaste počuť aj sociologičku Evu Laiferovú a mentálnu koučku Silviu Laczóovú. Zaujíma vás, čo všetko stojí za vrcholovou kariérou týchto Sloveniek? O čom snívajú, ako plánujú budúcnosť, ako ich dokáže zranenie odstaviť zo dňa na deň, ale aj ako profesionálna športovkyňa či trénerka ladí materstvo a rodinu s náročným harmonogramom? A chceli by ste vedieť, či to majú muži naozaj vo vrcholovom športe jednoduchšie a prečo?

Pokiaľ ste na vyššie položené otázky odpovedali „áno“, tak v tomto prípade je podcastová séria Ženy o športe stvorená pre vás. Pohodlne sa usaďte a užite si celých 160 minút nabitých postrehmi, skúsenosťami, myšlienkami úspešných žien, ale aj zaujímavými informáciami od dvojice odborníčok o histórii, sociológii a nastavení mysle. A to všetko prirodzene a otvorene s Volafkou.

Sériu nájdete TU.

Zeny o sporte

Zdroj: Red Bull

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA