Sociálne siete

ÚVOD SLIDER

Ruská federácia zasiahla kritickú infraštruktúru kyjevského regiónu, dochádza k zostrelovaniu rakiet

Zverejnené:

Upravené: 31. októbra 2022 o 11:36

291

Zdroj: thewillnigeria.com

REKLAMA

Globalnews

Ruskí okupanti ráno 31. októbra zasiahli kritickú infraštruktúru kyjevského regiónu, v dôsledku čoho bola časť hlavného mesta bez napätia, dochádza k zostrelovaniu rakiet.

„V dôsledku štrajkov na zariadeniach kritickej infraštruktúry je časť kapitálu bez napätia. V niektorých oblastiach nie je prívod vody. Všetky služby sú spustené. Viac neskôr.“

Klitschko uviedol, že energetici pracujú na obnovení napájania po poškodení energetického zariadenia, ktoré zásobuje asi 350 tisíc bytov v Kyjeve.

Rakúsko predĺži o 15 dní kontroly na hraniciach so Slovenskom kvôli nárastu migrácie

Šéf polície Kyjevskej oblasti Andrij Nebytov uviedol, že nepriateľské rakety zostrelili sily protivzdušnej obrany v jednom z okresov Kyjevskej oblasti. Zároveň v dôsledku ostreľovania a zásahov okupantov boli budovy poškodené. Sú tu obete. Na mieste pracujú záchranári a polícia.

Vedúci regionálnej štátnej správy Oleksiy Kuleba uviedol, že v dôsledku poškodenia energetickej infraštruktúry zostala časť kyjevského regiónu bez svetla. Energetici pracujú na odstránení následkov. Kuleba naliehal, aby sa pripravil na dlhodobý nedostatok elektriny a šetril svetlo.

Podľa predbežných informácií je v dôsledku štrajkov jedna obeť. Dochádza aj k ničeniu súkromných budov.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA