Sociálne siete

ÚVOD SLIDER

Harrisová si myslí, že Trump bude v debate klamať

Zverejnené:

Upravené: 10. septembra 2024 o 15:33

134

Zdroj: Newsbook.com

REKLAMA

Globalnews

Americká viceprezidentka Kamala Harrisová v predvečer svojej prvej debaty s republikánskym prezidentským kandidátom Donaldom Trumpom povedala, že „bude klamať“.

Uviedla to v rozhovore pre podcast The Rickey Smiley Morning Show.

Podľa viceprezidenta Trump vždy používa „pokazenú platňu“, čo naznačuje jeho osobné útoky na oponentov.

„Neexistuje žiadny limit, ako hlboko môže spadnúť. A na to musíme byť pripravení. Musíme byť pripravení na to, že sa neobťažuje hovoriť pravdu. Musíme sa pripraviť na to, že povie veľa klamstiev,“ dodala.

Harrisová tiež verí, že počas debaty Trump ukáže, že nebojuje za záujmy Američanov, ale za svoje vlastné.

„Myslím, že bude klamať. Má taktiku, ktorú použil v minulosti, keď útočil na Obamu, Hillary Clintonovú. Preto by sme mali očakávať, že sa to všetko prejaví (na debatách – pozn. red.),“ uzavrel viceprezidentka.

Prezidentská debata medzi Kamalou Harrisovou a Donaldom Trumpom sa uskutoční na ABC News v utorok 10. septembra. Pravidlá debaty budú podobné tým, ktoré platili počas júnovej debaty medzi Bidenom a Trumpom, ktorú organizovala CNN.

Najmä debaty kandidátov nebudú zabezpečovať prítomnosť divákov a budú trvať 90 minút s dvoma reklamnými prestávkami a mikrofóny sa zapnú len pre kandidáta, ktorý bude na rade. Otázky budú môcť klásť iba moderátori.

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA