Sociálne siete

ZAHRANIČIE

Útoky ihlami v britských kluboch stúpajú, nie však ich objasnenosť

Zverejnené:

Upravené: 17. februára 2022 o 18:22

803

Ilustračné foto, Zdroj: Pixabay.com

REKLAMA

Globalnews

Dve násťročné dievčatá z anglického mesta Stoke skončili na urgentnom príjme v nemocnici po tom, čo im niekto v jednom z nočných klubov údajne vpichol neznámu drogu. Informoval o tom portál Daily mail.

Tzv. „spiking“ je v Británii dlhodobým problémom – za posledný polrok útokov ihlou podobným tomuto výrazne pribudlo. Obete by mal v budúcnosti chrániť špeciálny zákon.

Dve kamarátky – študentky, 18-ročná Elle Vickersová a 19-ročná Ellen Baldwinová, si minulú sobotu vyrazili do miestneho klubu, kde im podľa ich tvrdenia niekto krátko po polnoci vpichol neznámu látku do tiel.

Dievčatá stratili vedomie a zo zvyšku noci si nič nepamätajú. Keď sa ráno prebudili, objavili na svojich stehnách a intímnych miestach škrabance, modriny a tiež podozrivé známky vpichu ihly.

Prvé vozidlá amerického konvoja dorazili do ČR, idú na cvičenie na Slovensko

Baldwinovú odviezla do nemocnice polícia v noci, jej kamarátka po prebudení zavolala na núdzovú linku so žiadosťou o pomoc.

„Bolo mi oznámené, že mi zavolajú späť, akonáhle bude niekto k dispozícii. V okamihu, keď som im volala, som bola spotená, nemohla som udržať hlavu hore, mala som zovreté hrdlo, ťažko sa mi dýchalo a nohy a ústa som mala pokryté modrinami,“ popísala Vickersová.

Matovič tvrdí, že nasledujúce tri roky ceny elektriny neporastú

TIEŽ BY SA VÁM MOHLO PÁČIŤ

REKLAMA